Her er en super dejlig opskrift på stegt kuller med ristet ananas og sprødstegt chorizo. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 skiver anans i mindre stykker 12 skiver chorizo 2 spsk hvid balsamico 1 kullerfilet ca. 700 g i 4 stykker smør til stegning 4 skiver ristet, groft toastbrød 4 blade icebergsalat Frisk […]
kuller
Stegt kuller med rødbede
Her er en dejlig hovedret med stegt kuller med rødbeder. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser ca. 800 g kuller-halestykker 1 stor rødbede til at skære i skiver 4 store rødbeder til at bage ½ bddt koriander Et par stilke timian 50 g skrællet ingefær Chili 2 lime Rørsukker Salt og peber 1 spsk […]
Kuller med soyaglacé og limemarinade
Her er en forret med fisken kuller. Den serveres på en varm tallerken sammen med soyaglacé. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 200 g kullerfilet i skiver Porregrønt fra 1-2 porrer 1-2 gulerødder ½ bdt koriander Lidt kinakål ½ dl soya ½ dl sukker 1-2 lime Lidt ingefær Lidt sød chilisauce Sukker, salt og […]
Jordskokkesuppe med soyamarineret kuller
Her er en forret med jordskokkesuppe med soyamarineret kuller. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser Til suppen 4 pillede, finthakkede skalotteløg Lidt smør 150 g skrællede jordskokker i halvgrove stykker 1 dl hvedeøl eller hvidvin 2-3 dl fiskefond ½ dl piskefløde Salt og peber 1 citron Fisken 8 store tern af kullerfilet uden ben […]
Fiskekarbonader med tomatpasta
Her er opskriften på fiskekarbonader med tomatpasta. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 600 g fileter af torsk, kuller eller sej 1½ dl finsigtet rasp 1 sammenpisket æggehvide 1 tsk salt Peber ca. 50 g smør til stegning Tomatpasta: 1 løg 1 ds hakkede tomater (400 g) 1 spsk olivenolie 1 tsk basilikum 250-300 […]
Debat