Her er en super dejlig opskrift på stegt kuller med ristet ananas og sprødstegt chorizo. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
4 skiver anans i mindre stykker
12 skiver chorizo
2 spsk hvid balsamico
1 kullerfilet ca. 700 g i 4 stykker
smør til stegning
4 skiver ristet, groft toastbrød
4 blade icebergsalat
Frisk basilikum til pynt
Sådan laver du stegt kuller med ristet ananas og sprødstegt chorizo
Rist chorizoskiverne på en medium varm pande, til de er sprøde. Tag dem af panden og over på en tallerken.
Kom 2 spsk hvid balsamico på panden og lad det koge lidt op. Rist ananasstykkerne på chorizo-panden med balsamicosaften, til de er lune.
Rist kullerfileterne på en pande i smør i 2 minutter på hvor side, vendes kun én gang. Krydder med salt og peber.
Anret på fire tallerkener:
Læg et sprødt salatblad ovenpå en skive ristet toastbrød og anret med chorizo og ananas. Top op med stegt kullerfilet og pynt med frisk basilikum.
Skriv et svar