Her er en forret med fisken kuller. Den serveres på en varm tallerken sammen med soyaglacé. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
200 g kullerfilet i skiver
Porregrønt fra 1-2 porrer
1-2 gulerødder
½ bdt koriander
Lidt kinakål
½ dl soya
½ dl sukker
1-2 lime
Lidt ingefær
Lidt sød chilisauce
Sukker, salt og olie
Fremgangsmåde
Begynd med at koge soya og sukker ind til sirupskonsistens. Tilsæt lidt limesaft til sidst.
Skær porregrønt, kinakål og gulerødder i firkantede flade stykker og steg dem kort lige inden servering på en meget varm pande i lidt olie.
Pluk korianderen.
Rør limesaft, saft fra fintrevet ingefær, du lige klemmer i hånden, sukker og lidt sød chilisauce sammen til en marinade.
Varm fire tallerkener op i ovnen ved 100 grader. Tag dem ud, når de er gennemvarme, og smør dem med lidt olie. Anret fiskeskiverne herpå og krydr dem med limemarinaden og lidt salt. Vend de ristede grønsager med limemarinaden og anret dem. Læg et par dråber af soyaglacen på tallerkenen og pynt med korianderblade.
Skriv et svar