Her er opskriften på fiskekarbonader med tomatpasta. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
600 g fileter af torsk, kuller eller sej
1½ dl finsigtet rasp
1 sammenpisket æggehvide
1 tsk salt
Peber
ca. 50 g smør til stegning
Tomatpasta:
1 løg
1 ds hakkede tomater (400 g)
1 spsk olivenolie
1 tsk basilikum
250-300 g pasta
Fremgangsmåde
Gå fileterne efter for småben og hak dem fint med en tung kniv på et bræt eller kort tid i blender.
Form det hakkede fiskekød til karbonader. Vend dem i sammenpisket æggehvide og derefter i rasp. Drys karbonaderne med salt og peber og steg dem på panden 3-4 minutter på hver side.
Skær løget i terninger og svits dem i olien i en gryde. Tilsæt tomater med væde og basilikum og smag til med salt og peber. Kog pastaen mør i letsaltet vand og hæld den til afdrypning i et dørslag. Bland pasta og tomater og server det til karbonaderne.
Skriv et svar