Her er en dejlig dip som egner sig godt til at dyppe grønne grønsager i. Dette kan f.eks. bruges til brunch. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 2,5 dl creme fraiche 9% 1 lille håndfuld dild 1 lille håndfuld brøndkarse 1/2 løg 1 knsp wasabi Salt og peber 5 lange stængler bladselleri 1 agurk […]
dild
Laksesalat
Her er en dejlig laksesalat som er perfekt til brunch. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 125 g varmrøget laks 170 g rygeost 1 potte dild 1 bundt radiser 3 spsk creme fraiche 18% Sådan laver du laksesalat 1) Rør rygeosten med creme fraiche i en skål. 2) Skyl og hak dilden. 3) Skyl […]
Stegt hornfisk med sprød salat
Her er en opskrift på stegt hornfisk med en sprød salat til. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 3-4 stk. hornfiskefileter 1,5 dl rugmel Salt Friskkværnet peber olie og smør til stegning Sprød salat 1 fennikel i skiver 100 g radiser i skiver 1 agurk i skiver 2 grønne æbler i skiver 1 potte […]
Kartofler med urter
Her er en opskrift med kartofler og urter. Ingredienser 1 porre 1 gulerod 2 stængler bladselleri 500 g kartofler 1 spsk salt ca. ½ l vand 1 stængel løvstikke 1 dildskærm eller 2 stk. tørrede dildfrø 1 tsk tørret koriander Fremgangsmåde Porre, gulerod og bladselleri snittes fint og lægges i en gryde sammen med […]
Avocado med hytteost
Avocado med hytteost er en dejlig forret. Ingredienser ½ moden avocado per person Hytteost citronsaft Salt og peber Til pynt bruges: Grønt drys efter behag (f.eks. purløg, dild eller andet) Tomatbåde Citronbåde
Debat