Her er en opskrift på stegt hornfisk med en sprød salat til. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
3-4 stk. hornfiskefileter
1,5 dl rugmel
Salt
Friskkværnet peber
olie og smør til stegning
Sprød salat
1 fennikel i skiver
100 g radiser i skiver
1 agurk i skiver
2 grønne æbler i skiver
1 potte dild i kviste
Dressing
2 spsk fiskesennep
1 spsk flydende honning
1 spsk æblecidereddike
1/2 dl rapsolie
Salt og peber
Tilbehør
Kogte kartofler med olivenolie og salt
Sådan laver du stegt hornfisk med sprød salat
Klargør hornfisken ved at gjerne rester af ben og finne. Skær dem i 10 cm stykker. Vend fiskestykkerne i rugmel. Varm en pande op med olie og tilsæt smør.
Steg hornfisken i 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Anret de sprøde grønsager på et stort fad, dryp dressingen over og krydr med salt og peber.
Servér stegt hornfisk med sprød, grøn salat og kartofler med olivenolie og salt.
Tips
Hvis man kommer snittet grønt i koldt vand bliver det mere sprødt.
Skriv et svar