• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Dagens måltider / Brunch / Grøn power dip og grønne grønsager

Grøn power dip og grønne grønsager

Her er en dejlig dip som egner sig godt til at dyppe grønne grønsager i. Dette kan f.eks. bruges til brunch. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

2,5 dl creme fraiche 9%
1 lille håndfuld dild
1 lille håndfuld brøndkarse
1/2 løg
1 knsp wasabi
Salt og peber

5 lange stængler bladselleri
1 agurk

Sådan laver du en dip til grønne grønsager

Skyl og hak krydderurterne fint, bland creme fraichen med wasabi, salt og peber. Sørg for at wasabien er rørt godt ud i cremefraichen. Rør krydderurterne i.

Pil løget og riv det fint på et almindeligt rivejern, bland løget i dippen. Skyl grønsagerne og skær dem i mundrette stykker.

Server dippen og grønsagerne sammen.

Tilføj evt. gulerødder eller røde snackpebre – de er også gode til at dyppe i dippen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind