Avocado med hytteost er en dejlig forret.
Ingredienser
½ moden avocado per person
Hytteost
citronsaft
Salt og peber
Til pynt bruges:
Grønt drys efter behag (f.eks. purløg, dild eller andet)
Tomatbåde
Citronbåde
Fremgangsmåde
Flæk avocadoerne og tag stenen ud.
Skrab forsigtigt kødet ud med en teske og kom det i en dyb tallerken. Skallerne skal bruges om lidt.
Mos kødet med en gaffel.
Tilsæt nogle dråber citronsaft. Bland mosen så den ikke bliver brun og grim.
Hæld lige så meget hytteost i tallerkenen, som der er avocadomos.
Smag til med salt og peber og rør godt rundt.
Fyld de gemte avocadoskaller med blandingen af avocado og hytteost.
Dekorér med lidt grønt drys efter behag.
Servér en skal på en tallerken sammen med tomatbåde og citronbåde og hvad du ellers kan have lyst til.
Tip: Server gerne et lunt godt brød til.
Skriv et svar