Her er en forret med jordskokkesuppe med soyamarineret kuller. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser Til suppen 4 pillede, finthakkede skalotteløg Lidt smør 150 g skrællede jordskokker i halvgrove stykker 1 dl hvedeøl eller hvidvin 2-3 dl fiskefond ½ dl piskefløde Salt og peber 1 citron Fisken 8 store tern af kullerfilet uden ben […]
skalotteløg
Tomatsalat
Her er opskriften på en lækker tomatsalat. Ingredienser 4-6 fuldmodne tomater 2 finthakkede skalotteløg 2 spsk fintklippet purløg Marinade 4-5 spsk olie 1-1½ spsk vineddike Salt og friskkværnet peber ½-1 fed knust hvidløg
Farseret høne med skinke
Denne ret er beregnet til 6 personer. Ingredienser 1 stegehøne (ca. 2 kg) 1/4 kop røget spæk i terninger 2 spsk olivenolie Fyld: 125 g bacon i terninger 1 løg i kvarte 2 skalotteløg 1 lille bdt persille 125 g magert kalvekød 2 fed hvidløg knivspids merian 1/4 tsk timian 1 kop rasp 1 æg […]
Syltede bløde løg
Syltede bløde løg smager rigtig godt som tilbehør til forskellige retter. Her kan du se opskriften. Ingredienser 3-4 løg (gerne blanding af rødløg og store skalotteløg og almindelige løg) 1 tsk olie 1 tsk smør 2 kviste timian 1½ spsk vineddike 3/4-1 dl sky fra en steg 1-2 tsk honning peber og salt
Debat