Denne ragout med oksekød får en dejlig pikant smag på grund af de røde linser og øllet, der blandes i. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 25 g smør 600 g gullaschtern 1 øl, f.eks. classic 2 dl grønsagsbouillon ½ dl ferskensaft (fra dåsen med ferskner) 1 tsk groft salt friskkværnet peber dl) 400 […]
gullasch
Gullaschsuppe
Gullaschsuppe er en klassiker fra Ungarn. Her er opskriften beregnet til 4 personer. Ingredienser 500 g skært oksekød 15 g margarine 3 skiver bacon 2 løg 3 spsk koncentreret tomatpuré 1½ l vand 4 kartofler 1 spsk paprika 1½ tsk salt og peber 1 tsk kommen 2 peberfrugter 4 tomater Creme fraiche (18%)
Ungarsk gullaschsuppe
Her er opskriften på ungarsk gullaschsuppe. Suppen er beregnet til 2 personer. Ingredienser 150 g svinekød (evt. forkød) 100 g oksekød (klump eller halekød) 2 fintsnittede løg 1 fintsnittet gulerød (skrabet og vasket) 1 renset og fintsnittet peberfrugt 2 ds. tomater ca. 50 g smør eller margarine Salt Paprika + lidt rosenpaprika 1 knsp peber […]
Gullasch med medisterpølse
Gullasch er godt. Her er en opskrift på gullasch med medisterpølse. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 200 g kogt medisterplse 200 g flæskefars 1 syltet agurk 2 tomater 2 skalotteløg 1 ps skysauce 2½ dl bouillon 4 spsk fløde Tomatpuré
Debat