• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Oksekød / Ragout med øl og røde linser

Ragout med øl og røde linser

Denne ragout med oksekød får en dejlig pikant smag på grund af de røde linser og øllet, der blandes i.
Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

25 g smør
600 g gullaschtern
1 øl, f.eks. classic
2 dl grønsagsbouillon
½ dl ferskensaft (fra dåsen med ferskner)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber dl)
400 g gulerødder i mindre stykker
400 g porrer i skrå skiver
100 g røde linser (ca.  1 1/4 dl)
1 3/4 dl. grønsagsbouillon
1/4 tsk groft salt
4 halve ferskner (fra dåse i egen juice)

Sådan laver du denne okseragout

Lad smørret blive gyldent i en stor gryde og brun halvdelen af kødet ved kraftig varme. Tag kødet op og brun resten. Kom alt kødet tilbage i gryden og tilsæt øl, bouillon, ferskensaft, salt og peber. Kog kødet ved svag varme, under låg i ca. 30 min., rør af og til. Tilsæt gulerødder og porrer og kog retten i endnu ca. 15 min.

Skyl imens linserne.  Bring bouillon, linser og salt i kog i en gryde. Kog linserne ved svag varme, under låg i ca. 7 min. Tag gryden af varmen og lad linserne trække i et par min.

Vend linserne og ferskenskiverne i ragouten.

Retten serveres i varme dybe tallerkener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind