• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Suppe / Gullaschsuppe

Gullaschsuppe

Gullaschsuppe er en klassiker fra Ungarn. Her er opskriften beregnet til 4 personer.

Ingredienser

500 g skært oksekød
15 g margarine
3 skiver bacon
2 løg
3 spsk koncentreret tomatpuré
1½ l vand
4 kartofler
1 spsk paprika
1½ tsk salt og peber
1 tsk kommen
2 peberfrugter
4 tomater
Creme fraiche (18%)

Fremgangsmåde

Skær kødet i små terninger og brun dem i en gryde i smørret. Skær baconen i strimler og svits dem med.

Pil og hak løgene og kom dem i gryden sammen med tomatpuré, vand, kartofler skåret i terninger, paprika, salt, peber og kommen. Kog suppen under låg i ca. 45 minutter til kødet er næsten mørt.

Skær peberfrugterne i strimler. Skold og flå tomaterne og skær dem i kvarte. Kom tomater og peberstrimler i suppen og kog den yderligere 10 minutter. Server suppen sammen med iskold creme fraiche.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind