• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Suppe / Ungarsk gullaschsuppe

Ungarsk gullaschsuppe

Her er opskriften på ungarsk gullaschsuppe. Suppen er beregnet til 2 personer.

Ingredienser

150 g svinekød (evt. forkød)
100 g oksekød (klump eller halekød)
2 fintsnittede løg
1 fintsnittet gulerød (skrabet og vasket)
1 renset og fintsnittet peberfrugt
2 ds. tomater
ca. 50 g smør eller margarine
Salt
Paprika + lidt rosenpaprika
1 knsp peber
1 knsp hvidløgspulver
1 dl fløde

Fremgangsmåde

Begge stykker kød tørres omhyggeligt i køkkenrulle og skæres derefter i små terninger. Fjern sener og hinder, inden kødet skæres ud.

Smelt fedtstoffet i en tilpas stor stegegryde, kom løgringene i, og steg dem et par minutter, så kommes flæsketerningerne i, og det hele steges ca. 5 minutter under stadig omrøring, hvorefter gulerodssnitter og strimlerne af peberfrugt kommes i gruden sammen med tomaterne med saft. Nu smages til med krydderierne, ½ l kogende vand hældes ved, og suppen koger under låg ca. 1 time. Rør engang imellem i gryden, så ingredienserne bliver blandede.

Når suppen er ved at være færdig korrigeres krydderierne og er den for kraftig kan en smule kogende vand hældes ved.

Lige inden serveringen røres fløden i suppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind