Her er opskriften på en god hovedret til 4 personer, med grillet kalvesteg med bagte rødbeder, porrer og blodappelsin-vinaigrette. Hovedretten er perfekt til nytårsaften eller andre festlige lejligheder. Ingredienser Ca. 600-800 g kalvehøjreb uden ben 2 bk rucolasalat vasket og tørret Ekstra jomfruolivenolie Havsalt Friskkværnet sort peber Marinade 5 fed hvidløg (pillet og skåret i […]
vinaigrette
Tærte med rejer, laks, ærter og asparges
Denne tærte er en lækker tærte der passer til 5-6 personer. Tærten er fyldt med rejer, laks, ærter og asparges. Ingredienser 1 pk udrullet mørdej uden sukker Smør til fadet 250 g grønne asparges 100 g fine ærter 150 g frosne store rejer (optøede) 2 frosne stykker laksefileter uden skind (optøede) Æggemasse: 3 æg 3 […]
Debat