Her er en opskrift der er god til nytårsmenuen eller andre menuer. En rigtig god forret, bestående af ovnbagte portobello-svampe med persille-spätzle og tomatbalsamico sauce. Forretten er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 stk. portobello svampe (roden fjernet) 2 spsk ekstra jomfruolivenolie 2 spsk balsamico vineddike 200 g skorzonerrødder Havsalt Friskkværnet sort peber Ekstra jomfruolivenolie […]
svampe
Chantarelles à la crème – Opskrift med kantareller
Her er en dejlig forret med kantareller. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1000 g kantareller 200 g fløde 50 g smør Salt og peber Fremgangsmåde Kantarellerne renses, vaskes og får lov til at rende af. de kommes i en kasserolle med salt og peber og holdes over ilden, som de er, til […]
Kinesisk rejesuppe
Her er en opskrift på en kinesisk rejesuppe. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 300 g frosne store rejer (optøede) 1 dl risvin (eller medium dry sherry) 1-2 tsk frisk revet eller finthakket ingefær 1 spsk lys sojasauce 4-5 tørrede kinesiske svampe (eller champignoner) 100 g friske bønnespirer 100 g fine ærter 120 g […]
Grønsagslasagne
Her er opskriften på en grønsagslasagne, som er sund og smager rigtig godt. Ingredienser Lasagneplader 500 g frossen spinat 1 bk svampe 2 løg 3 gulerødder (skal rives) 1 stort bæger hytteost 1 pose revet ost Grønsagsterning salt og peber
Debat