Her er opskriften på en fiskepaté med bla. asparges. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser Fars 500 g hakket fiskekød (f.eks. sej eller rødspættefileter) 2 spsk kapers 1 lille bdt hakket dild 2 spsk pesto alla genovese 2 æg 1½ dl fløde 2 spsk hvedemel Lidt citronsaft Salt og peber Fyld 1 glas hvide […]
sej
Fiskekarbonader med tomatpasta
Her er opskriften på fiskekarbonader med tomatpasta. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 600 g fileter af torsk, kuller eller sej 1½ dl finsigtet rasp 1 sammenpisket æggehvide 1 tsk salt Peber ca. 50 g smør til stegning Tomatpasta: 1 løg 1 ds hakkede tomater (400 g) 1 spsk olivenolie 1 tsk basilikum 250-300 […]
Debat