Har du brug for et lækkert kyllingefyld? Så se denne opskrift. Kyllingefyldet kan bruges til mange ting, men fyld det evt. ind i disse rugmelspandekager.
Ingredienser:
250 g kyllingebryst
400 g kartofler
1 hakket løg
2 fed finthakket hvidløg
1 spsk olie
1 hakket rød peberfrugt
1 finthakket rød chilipeber
1 fintsnittet porre
ca. 250 g snittet kinakål
Salt og peber
Til gratinering:
150 g revet ost f.eks. mozarella eller cheddar
Fremgangsmåde:
Skær kyllingekødet i tynde strimler.
Skræl kartoflerne og skær dem i strimler.
Svits løg og hvidløg i en gryde eller sauterpande med passende låg. Tilsæt kyllingekødet og svits videre i ca. 2 minutter.
Tilsæt kartofler, peberfrugt, chili og porre. Læg låg på og lad retten simre ved svag varme i ca. 10-15 minutter.
Tilsæt kinakål, skru op for varmen og kog ca. 2 minutter, til kålen er faldet sammen.
Smag til med salt og peber.
Laver du fyldet til rugmelspandekager, så rul kyllingefyldet ind i pandekagerne. Læg dem i et smurt ovnfast fad med sammenføjningen nedad.
Drys ost over og gratiner dem i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader.
Skriv et svar