Til jul og andre middage er det super at kunne servere sin egen hjemmelavede agurkesalat. Her kan du se hvordan du laver agurkesalat.
Ingredienser
Agurk
Salt
Sukker
Fremgangsmåde
Du skal lave det over 2 dage.
1. dag:
Skær en agurk i ca. 3mm tykke skiver.
Tag salt og sukker og kom det sammen med agurkeskiverne i en lille skål. Rør rundt og stil på køl i et døgn.
Kog en lage af en del vand, en del sukker og en del eddike. Du kan ydermere komme forskellige syltekrydderier i f.eks. laurbær, fennikelfrø og peberkorn. Køl lagen ned.
2. dag:
Skyl agurkerne næste dag og vrid dem.
Hæld eddikelagen over og lad dem stå mindst et døgn, og gerne helt op til en uge.
Nu har du en rigtig god hjemmelavet agurkesalat, som du f.eks. kan bruge til jul, sammen med ribbenstegen.
Skriv et svar