Fyldte squash kan efter denne opskrift laves i mikrobølgeovn. Opskriften her er beregnet til 3 personer.
Ingredienser
1-2 squash (300 g)
15 g margarine
½ hakket løg
1 lille fed hvidløg
1 lille dåse champignon uden væde (ca. 180 g)
1 hakket tomat
2 spsk hakket persille
Salt og peber
25 g smelteost
Fremgangsmåde
Flæk squashene på langs. Skrab lidt af indmaden ud og hak det. kog squashbådene 2½ (3) minutter ved 650 (500) watt. Kog margarine, løg og hvidløg i et fad. Kog under låg i ca. 2 minutter ved 650 (500) watt.
Tilsæt hakkede champignon, tomat, persille og squashindmaden. Smag til med salt og peber. Fordel blandingen i squashbådene.
Læg squashene i et fad og fordel osten på midten af hver squash. Dæk fadet med film eller låg.
Kog i 7 (8) minutter ved 650 (500) watt, til squashene er møre.
Server squashene som foret eller frokostret med brød til.
Skriv et svar