Denne ret tager ikke lang tid at gøre klar. Mens den er i ovnen kan du lave andre ting. De fleste børn elsker kylling, så denne ret er lige noget for dem.
Til 4 personer.
Ingredienser:
2 pakker kyllingeoverlår (ca. 8 stk)
250 g champignoner
75 g smør
2 tsk groft salt
1 tsk peber
1 tsk paprika
Fremgangsmåde:
1) Tø kyllingelårerne op.
2) Tænd for ovnen på 225 grader.
3) Skær det nederste stykke af hver champignon og skyl dem under vandhanen. Brug fingrene til at gnide med, så alt jord fjernes.
4) Skær herefter champignonerne i tynde skiver med en kniv.
5) Smør et ovnfast fad med lidt af smøret. Kom herefter champignonerne i bunden og læg kyllingeoverlårene ovenpå.
6) Drys kyllingerne med salt, peber og paprika. Kom herefter en smørklat ovenpå hvert kyllingelår.
7) Varm fadet i ovnen i ca. 30 min. på den midterste rille.
Til denne ret kan du spise løse ris og flütes til.
Skriv et svar