• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Temaer / Børneretter / Lækre kyllingelår med ris

Lækre kyllingelår med ris

Denne ret tager ikke lang tid at gøre klar. Mens den er i ovnen kan du lave andre ting. De fleste børn elsker kylling, så denne ret er lige noget for dem.

Til 4 personer.

Ingredienser:
2 pakker kyllingeoverlår (ca. 8 stk)
250 g champignoner
75 g smør
2 tsk groft salt
1 tsk peber
1 tsk paprika

Fremgangsmåde:
1) Tø kyllingelårerne op.

2) Tænd for ovnen på 225 grader.

3) Skær det nederste stykke af hver champignon og skyl dem under vandhanen. Brug fingrene til at gnide med, så alt jord fjernes.

4) Skær herefter champignonerne i tynde skiver med en kniv.

5) Smør et ovnfast fad med lidt af smøret. Kom herefter champignonerne i bunden og læg kyllingeoverlårene ovenpå.

6) Drys kyllingerne med salt, peber og paprika. Kom herefter en smørklat ovenpå hvert kyllingelår.

7) Varm fadet i ovnen i ca. 30 min. på den midterste rille.

Til denne ret kan du spise løse ris og flütes til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind