• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Suppe / Peruansk aspargessuppe

Peruansk aspargessuppe

Her er opskriften på en aspargessuppe fra Peru. Den peruanske aspargessuppe er beregnet til 6 personer.

Ingredienser

Fond

1 kylling (ca. 1200 g)
Forskellige krydderurter (f.eks. persille, løvstikke, dild, timian, rosmarin)
1 gulerod
1 porre
1 stykke rodselleri (eller 2 stængler bladselleri)
Vand så kyllingen er dækket

Suppe

15 g smør
1 løg i tern
2 fed pressede hvidløg
1 rød peber i små tern
3 spsk hvedemel
kød fra 1 kogt kylling skåret i tern
1 l kyllingefond
1 ds aspargessnitter Ekstra fine med væde (vægt ca. 450 g)
2½ dl piskefløde
1 ds løse majs
Saft af 1 limefrugt
1 spsk sød chilisauce

Tilbehør

Flutes

Fremgangsmåde

Kog kyllingen i fonden i 50 minutter, tag den op af vandet og lad den afkøle. Pil kødet fra benene og skær det i små tern. Si fonden.

Suppen

Svits løg, hvidløg og peberfrugt i smørret, tilsæt mel og pisk godt. Hæld fonden i lidt ad gangen. Tilsæt resten af ingredienserne og kog suppen igennem.

Smag til med salt, peber og evt. lidt mere chilisauce.

Serveres med flutes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind