Dette er en pastaret, som er hurtig at lave. Men den er virkelig dejlig med frisk smag af lidt chili og parmesan.
Opskriften er beregnet til 3-4 personer.
Det skal du bruge:
40 g pasta
1 pakke skinkeschitzler
½ tsk. knust chili
revet cironskal af ½ citron
olivenolie til stegning
250 g champignon
1 lille bakke cherry tomateer
salt og peber
persille
revet parmesan
Sådan laver du chilistegte skinkestrimler og champignon
Kog pastaen aldente. Skær schnitzlerne i tynde strimler og dup dem tørre. Vend dem i chili og cironsakl og lynsteg dem i olivenolie i 2 min. Løg kødet til side.
Skær champignonerne i tykke skiver og steg dem 3-4 min. ved god varme, kom tomaterne ved og steg endnu et par minutter. Bland med friskkogt pasta samt skinkestrimler og smag til med salt og peber. Drys godt med persille og groftrevet parmesan.
Skriv et svar