• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Pastaretter / Pasta med chilistegte skinkestrimler og champignon

Pasta med chilistegte skinkestrimler og champignon

Dette er en pastaret, som er hurtig at lave. Men den er virkelig dejlig med frisk smag af lidt chili og parmesan.
Opskriften er beregnet til 3-4 personer.

Det skal du bruge:

40 g pasta
1 pakke skinkeschitzler
½ tsk. knust chili
revet cironskal af ½ citron
olivenolie til stegning
250 g champignon
1 lille bakke cherry tomateer
salt og peber
persille
revet parmesan

Sådan laver du chilistegte skinkestrimler og champignon

Kog pastaen aldente. Skær schnitzlerne i tynde strimler og dup dem tørre. Vend dem i chili og cironsakl og lynsteg dem i olivenolie i 2 min. Løg kødet til side.

Skær champignonerne i tykke skiver og steg dem 3-4 min. ved god varme, kom tomaterne ved og steg endnu et par minutter. Bland med friskkogt pasta samt skinkestrimler og smag til med salt og peber. Drys godt med persille og groftrevet parmesan.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind