Her er en spændende variation af en almindelig pariserbøf. Den har lidt mere grønt end den almindelige pariserbøf. Værd at prøve.
Opskriften er til 4 personer.
Ingredienser
500 g hakket oksekød
3 spsk kapers
1 dl finthakkede syltede rødbeder
1 tsk groft salt
peber
1 past. æggeblomme
25 g smør
4 store burgerboller
1 dl grov sennepspickles
1 l blandede babysalatblade, ca. 100 g
½ agurk i skrå skiver
3 chalotteløg i tynde skiver
Sådan laver du pariserburgerne
Bland kødet med kapers, rødbeder, salt, peber og æggeblomme. Form farsen til 4 store, flade bøffer (på størrelse med en burgerbolle). Smelt smørret og lad det blive gyldent. Steg bøfferne ved kraftig varme, ca. 3 minutter på hver side, eller længere, hvis bøfferne ønskes gennemstegt.
Flæk burgerbollerne og rist dem på begge sider. Smør den del af bollerne, der skal bruges som låg med pickles. Læg en bøf på hver af de sprøde bunde. Fordel salat, agurkeskiver og løgringe på bøfferne og læg til sidst låget på.
Skriv et svar