• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Oksekød / Pariserburger med sprød salat og syltede pickles

Pariserburger med sprød salat og syltede pickles

Her er en spændende variation af en almindelig pariserbøf. Den har lidt mere grønt end den almindelige pariserbøf. Værd at prøve.
Opskriften er til 4 personer.

Ingredienser

500 g hakket oksekød
3 spsk kapers
1 dl finthakkede syltede rødbeder
1 tsk groft salt
peber
1 past. æggeblomme
25 g smør

4 store burgerboller
1 dl grov sennepspickles
1 l blandede babysalatblade, ca. 100 g
½ agurk i skrå skiver
3 chalotteløg i tynde skiver

Sådan laver du pariserburgerne

Bland kødet med kapers, rødbeder, salt, peber og æggeblomme. Form farsen til 4 store, flade bøffer (på størrelse med en burgerbolle). Smelt smørret og lad det blive gyldent. Steg bøfferne ved kraftig varme, ca. 3 minutter på hver side, eller længere, hvis bøfferne ønskes gennemstegt.

Flæk burgerbollerne og rist dem på begge sider. Smør den del af bollerne, der skal bruges som låg med pickles. Læg en bøf på hver af de sprøde bunde. Fordel salat, agurkeskiver og løgringe på bøfferne og læg til sidst låget på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind