Her er en fantastisk pizza, som er lynhurtig at lave og som har masser af smag. Pizzaen har en smag af Spanien.
Ingredienser
1 pizza bund (køb den gerne færdiglavet)
4 spsk god pesto eller tomatpuré (evt. af soltørret tomat
1 glas velafdryppede grillede peberfrugter (f.eks. Piquillo peber)
ca. 50 g chorizo i tynde skiver
2 spsk små sorte oliven
1 spsk salte kapers
35-50 g reven mozzarella eller anden god ost
Fremgangsmåde
Smør pizzabunden rundhåndet med pesto eller tomatpuré. Stik chorizoskiverne ind i Piquillo pebrene, læg dem på pizzabunden, drys oliven, kapers og ost over og bag pizzaen ved 225 grader i 7-10 minutter.
Hjemmelavet pesto
Du kan lave din egen pesto. Blend 2 fed hvidløg med 50 g friske basilikumblade (1 stor eller 2 små bakker), 25 g pinjekerner og 40 g friskreven parmesanost. Tilsæt ½ – 3/4 dl olivenolie i en tynd stråle, mens der blendes indtil du har en sauce af passende konsistens, som smages til med salt og peber.
Pesto har en fin holdbarhed i køleskabet, hvor den kan stå en uges tid.
Skriv et svar