Her er opskriften på tyrkisk kylling. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
500 g auberginer
Salt
1 stor kylling
mel, salt og peber
1/4 kop olivenolie
2 løg i tynde skiver
2 små grønne pebere i strimler
2 små courgetter i tynde skiver
4 modne tomater
1 lille dåse okra (uden væde)
375 g snittebønner
1½ kop hønsebouillon
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader.
Skræl auberginerne, skær dem i skiver og drys dem med salt. Stil dem til side i 15 minutter. Skyl dem og tør dem med køkkenrulle. Parter kyllingen og vend stykkerne i mel tilsat salt og peber. Steg dem i olie i 15 minutter, til de er gyldne.
Hold dem varme. Tilsæt løg, pebere og auberginer og lad det snurre i 3 minutter. Kom courgetter, tomater, okra og bønner i og lad det småkoge i endnu 1 minut. Læg kyllingestykkerne over grønsagerne i et fag, tilsæt bouillon, dæk med folie og sæt det i en 180 grader varm ovn i 40 minutter. Dryp af og til.
Skriv et svar