Her er en dejlig ret med kylling, tilsat bambusskud. Opskriften er beregnet til 6 personer.
Ingredienser
1 kylling (ca. 1 kg)
30 tørrede kinesiske champignon
3 spsk olie
4 mellemstore hakkede løg
1 spsk maizenamel
½ tsk kinesisk soya
3 dl vand
2 hønsebouillonterninger
230 g bambusskud (fra dåse)
Fremgangsmåde
Fjern skindet og skær kyllingekødet i terninger. Læg champignonerne i blød i 30 minutter. Svits løgene i olie under omrøring, uden at de tager farve.
Kom kyllingekødet i og rør grundigt. Bland maizena, vand og soya og kom det i. Bring det i kog og lad det snurre 2-3 minutter under omrøring.
Drys bouillonterninger i og smag til. Lad det småkoge i 8-10 minutter. Tilsæt champignoner og bambusskud og var det igennem.
Server straks.
Skriv et svar