• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Kylling / Kylling med asparges og nye kartofler

Kylling med asparges og nye kartofler

Her finder du en lækker opskrift med kylling, asparges og nye kartofler. Opskriften tager ca. 40 min. at lave og rækker til 4 personer.

Ingredienser

750 g små nye kartofler
Rapsolie
Havsalt
4 kyllingefileter
Olivenolie
Friskkværnet sort peber
2 bdt. grønne asparges
4 spsk. piskefløde
1 bdt. dild

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne, skær dem i halve, og læg dem i en gryde. Dryp med lidt olie, drys med salt, og hæld kogende vand over. Lad dem koge møre i cirka 10 minutter.

Skær kyllingefileterne i skiver, og vend dem i lidt olie på en stor pande. Krydr med salt og peber. Skru ned for varmen, og hæld lidt af kartoffelvandet ved.

Vrik aspargserne, så de knækker naturligt. Skær enderne til. Kom aspargserne ved kyllingen, og vend godt.

Vend fløde og dild med kylling og aspargserne efter fem minutter, og bland det med de lune kartofler. Smag til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind