Her finder du en lækker opskrift med kylling, asparges og nye kartofler. Opskriften tager ca. 40 min. at lave og rækker til 4 personer.
Ingredienser
750 g små nye kartofler
Rapsolie
Havsalt
4 kyllingefileter
Olivenolie
Friskkværnet sort peber
2 bdt. grønne asparges
4 spsk. piskefløde
1 bdt. dild
Fremgangsmåde
Skrub kartoflerne, skær dem i halve, og læg dem i en gryde. Dryp med lidt olie, drys med salt, og hæld kogende vand over. Lad dem koge møre i cirka 10 minutter.
Skær kyllingefileterne i skiver, og vend dem i lidt olie på en stor pande. Krydr med salt og peber. Skru ned for varmen, og hæld lidt af kartoffelvandet ved.
Vrik aspargserne, så de knækker naturligt. Skær enderne til. Kom aspargserne ved kyllingen, og vend godt.
Vend fløde og dild med kylling og aspargserne efter fem minutter, og bland det med de lune kartofler. Smag til.
Skriv et svar