Her en mellemøstlig suppe med kikærter og røde linser. Dejlig afveksling fra almindelig dansk mad. Retten er ikke svær at lave.
Ingredienser
200 g kogte kikærter
2 spsk. olie
1 finthakket rødløg
140 g røde linser
1 liter grøntsagsbouillon
400 g hakkede flåede tomater
frisk koriander
4 spsk. græsk yoghurt
Fremgangsmåde
Sæt kikærterne i blød dagen før og lad dem stå natten over.
Kog dem herefter som der står på pakken.
Varm olien i en gryde og put løgene i og svits let, så de ikke bliver brune.
Bouillon, linser og tomater tilsættes.
Lad det hele koge i 20-25 minutter.
Tilsæt kikærterne og varm suppen i et par minutter.
Smag suppen til med salt og peber.
Suppen er nu klar til servering.
Hæld suppen op i 4 suppetallerkener.
Tag 1 spsk yoghurt og læg den i midten af suppen.
Pynt med hakket koriander på toppen.
Server denne kikærtesuppe med flutes til.
Skriv et svar