Her er opskriften på en gryderet med peberfrugt. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
4 store røde eller grønne peberfrugter
300 g medisterpølse
1 agurk
2 løg
50 g smør
Salt og peber
2 dl kogte løse ris
ca. 4 dl bouillon
2 spsk tomatpuré
Fremgangsmåde
Skær et låg af peberfrugterne ved stilken og tag kernerne ud. Skær pølsen og agurken i terninger. Pil løgene og skær dem i skiver. Smelt smørret i en pande og steg pølse, agurk og løg nogle minutter. Bland den kogte ris deri, lad den stege med et par minutter og krydr med salt og peber.
Fordel blandingen i peberfrugterne og læg låget på.
Anbring peberfrugterne i en serveringsgryde. Smag bouillonen til med tomatpuré og hæld den ved.
Læg låg på gryden eller dæk med staniol og lad peberfrugterne småkoge i tomatbouillonen ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader.
En god frokostret som serveres med lune flütes.
Medisterpølsen kan erstattes med røget skinke eller kødrester.
Skriv et svar