• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Urtecreme med stegt fisk

Urtecreme med stegt fisk

Her er en hovedret til 4 personer, med stegt fisk på urtecreme.

Ingredienser

1 kg kartofler
1 dl fløde
25 g smør
Salt og peber

Urtecreme

300 g flødeost naturel
3 dl creme fraiche
4 spsk blanding af timian, basilikum og purløg
3 fed hvidløg
3 tsk salt
Smag til med peber

125 g bacon i tynde skiver
25 smør
200 g friske asparges
2 spsk grofthakket persille
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
8 stykker valgfri fisk (a ca. 75 g)

 

Fremgangsmåde

Urtecreme

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Kom dem i kogende vand og kog dem møre i ca. 10 min. Bland alle ingredienserne sammen til urtecremen i en seperat skål. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos kartoflerne i gryden med f.eks. en kartoffelmoser eller en gaffel. Tilsæt fløde lidt ad gangen sammen med smør. Smag til med salt og peber og hold mosen varm. Blandes sammen med urtecremen.

Fordel bacon på en rist belagt med bagepapir og steg det i ovnen i 14 minutter ved 200 grader. Lad det dryppe af på fedtsugende papir.

Fordel halvdelen af smørret på en pande og lad det blive gyldent. Steg aspargesene i ca. 4 min. Tilsæt persille, ½ tsk salt og peber og tag det af panden. Lad resten af smørret blive gyldent på panden. Drys fiskestykkerne med resten af saltet og peber og steg dem ca. 3 minutter på hver side.

Servering

Anret cremen i varme dybe tallerkener, fordel lidt asparges omkring mosen og læg fisk og bacon på toppen.

Serveres straks.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind