Her en dejlig ret med hellefisk, pære og mango, samt chili og ristet toastbrød. Det smager rigtig godt. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
1 moden mango
citronsaft
1 frisk rød chili
300 g røget hellefisk i skiver
Mangochutney
Salatblade
2 mellemstore pærer
4 skiver toastbrød
Fremgangsmåde
Fjern stenen fra mangoen og skær frugtkødet fra skindet. Skær det i tern på ca. 1 cm og dryp med citronsaft.
Flæk chilien, fjern omhyggeligt alle kerner og skillevægge og skær frugtkødet i lange smalle strimler.
Læg fine salatblade på 4 tallerkener, anret hellefiskeskiverne på dem og fordel mangoternene ovenpå. Dryp så ca. 1 spsk mangochutney ud over hver portion.
Skræl pærerne, skær dem midt over og fjern kernehusene. Stil en halv pære ved siden af hellefisken og fyld hullet efter kernehuset med mangochutney. Læg til sidst et par strimler chili over hellefisken som pynt.
Anbring 2 trekanter nyristet brød ved hver portion og server med det samme.
Tip: Bliver det for meget med chili strimlerne, kan du bruge rød peberfrugt i stedet for.
Skriv et svar