Her er en lækker opskrift på noget så dansk som en fiskefrikadelle. Men her får de et asiatisk præg. Til fiskefrikadellerne serveres grøn slaw og jalapenos-dressing. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
800 g fersk fiskefars
3 dl frisk koriander, grofthakket
Skal af 2 lime
Grøn slaw
1 squash i strimler
3 stænger bladselleri i strimler
1/4 spidskål i strimler
2 pærer i tynde skiver
Jalapenos-dressing
2 stk. syltet Jalapenos
1 dl frisk koriander
2 spsk oliven olie
2 spsk limesaft
2 dl creme fraiche 18%
Sådan laver du asiatiske fiskefrikadeller med grøn slaw og jalapenos-dressing
Bland koriander og limeskal i fiskefarsen. Form til små mini-deller og steg i solsikkeolie til de er gyldne. Anret dem på små træspyd.
Blend med stavblender alle ingredienser til jalapenos-dressingen sammen.
Anret på fladt fad alle de forskellige grønsager i små grupper.
Lige inden servering dryppes jalapenos-dressingen på.
Server med de lune fiskedeller på spyd.
Skriv et svar