• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Grill / Kød / Grillede koteletter med rosmarin og gedeost

Grillede koteletter med rosmarin og gedeost

Her har du en ret som enten kan laves på en grillpande indendørs eller på havegrillen, når vejret er til det: Koteletter med spændende tilbehør.

Dette skal du bruge:

Salat:

500 g rensede grønne bønner
450 g friske ærter i bælg
100 g renset feldsalat
250 g sommerbær, f.eks. hindbær og blåbær
150 g forårsløg i tynde skiver
friskkværnet peber

Grillede koteletter:

4 koteletter
1 tsk. olivenolie
3/4 tsk. groft salt
friskkværnet peber
½ spsk. finthakket frisk rosmarin
100 g skimmelmodnet gederulle i 8 tynde skiver

2 spsk. hvid balsamicoeddike
2 spsk. flydende honning
8 skiver landbrød
1 fed pillet hvidløg

Pynt: Friske rosmarinkviste

Sådan laver du koteletterne med tilbehør:

Salat: Kom bønnerne i en gryde med kogende vand og kog dem uden låg i ca. 4 min. Hæld bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand.
Bælg ærterne og bland dem med bønner, feldsalat, sommerbær og forårsløg i en stor salatskål. Drys med peber.

Grillede koteletter: Tør koteletterne med et stykke køkkenrulle og rids fedtkanten med en skarp kniv. Pensl koteletterne med olie og drys med salt og peber. Lad en grillpande  blive godt varm og grill koteletterne på den ene side i ca. 3 min. Vend koteletterne, drys dem med rosmarin og læg 2 skiver ost på hver. Grill koteletterne i endnu 3 min.

Stænk salaten med eddike og honning. Grill brødskiverne på begge sider og gnid dem med overskåret hvidløg. Server brød og den smukke salat til de grillede koteletter.

Tips:  Koteletter og brød smager dejligt grillet på en havegrill.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind