Her er en indisk opskrift med Tandoori-krydret kylling med agurkesalat i pitabrød. Opskriften giver mad til 2 personer.
Ingredienser
2 pitabrød (gerne nogle med solsikke)
150 g kyllingeinderfilet eller færdigstegt kyllingekød
1 spsk majsolie
1/4 – 1/2 tsk Tandoori-krydderi
1 god håndfuld salat (F.eks. mizuna, mangold eller lignende)
Agurkesalat
½ bæger græsk yoghurt 10%
1 fed knust hvidløg
½ udkernet, hakket agurk
2-3 spsk hakket mynte, dild og purløg
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Steg kyllingefileterne selv – eller vælg den nemme løsning ved at bruge færdigstegt kyllingekød og lun det med lidt Tandoori-krydderi.
Sæt små stykker kyllingeinderfilet på træspid, pensl dem med olie og drys Tandoori-krydderi på. Steg kyllingespiddene på panden 3-4 minutter på hver side. Eller vælg den hurtige løsning, nemlig at sætte det færdigstegte kød på spid som lunes på panden med lidt Tandoori-krydderi.
Rør og smag yoghurten til med de øvrige ingredienser, fyld salater og agurkesalat i de lune pitabrød og server med spiddene.
Skriv et svar