• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Bageopskrifter / Kageopskrifter / Nem svesketærte

Nem svesketærte

Denne svesketærte er nem at lave. En svesketærte med flødeskum og butterdej.

Ingredienser:

1 pakke frossen butterdej
1 pose sveskemos på 200 g (kan købes færdiglavet)
1/4 l piskefløde
½ dl flormelis

Fremgangsmåde:

  1. Tag de frosne butterdejsplader ud af pakken. Læg dem ved siden af hinanden og lad dem tø godt op, det varer ca. 10-15 minutter.
  2. Tænd ovnen på 200 grader.
  3. Læg to af butterdejspladerne med den lange side mod hinanden. Lad kanterne overlappe hinaden en lille smule.
  4. Tag en butterdejsplade mere og læg den for enden af de to andre plader. Lad også kanterne her overlappe hinanden.
  5. Pensl med lidt vand i sammenføjningerne, så hænger de bedre sammen efter bagningen.
  6. Læg en frokosttallerken over dejen og skær dejen til efter den, så du får en rund plade. Lav en rund plade til på samme måde, af de tre sidste dejplader.
  7. Læg dejpladerne på bagepapir på en bageplade. Bag dem i 20 minutter i den opvarmede ovn.
  8. Imens piskes fløden stiv.
  9. Kom sveskemos på den ene af de helt kolde bunde. Læg lidt af flødeskummet herpå, resten bruges til pynt.
  10. Læg den anden bund over og drys den med flormelis. Det er nemmest gennem en lille sigte. Sæt små klatter flødeskum i kanten af tærten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind