• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Tilbehør / Rødkålssalat

Rødkålssalat

Rødkålssalat kan bruges til mange ting, men er f.eks. perfekt til ribbenstegen eller flæskestegen til juleaften.

Ingredienser:

Rødkål
Appelsin
Kanel
Appelsinjuice
Eddike
Sukker
Vand

Fremgangsmåde:

Skær kålen, men ikke alt for fint.

Blancher den, det fjerner den værste kållugt.

Kom den i en gryde med to skiver appelsin, en halv stang kanel og en dl appelsinjuice.

Lad det hele koge stille i 20 min.

Tilsæt syltelage bestående af 1 del vand, 1 del sukker og 1 del eddike. Syltelagen skal fylde ca. 1/4 eller 1/3 af gryden.

Lad det hele koge igen i ca. 20 min.

Smag på den. den skal stadig have bid. Lad den stå mindst et døgn.

Pil krydderier og appelsiner op, før den lunes og serveres.

Rødkålssalaten smager rigtig godt til f.eks. flæskesteg eller ribbensteg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind