• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Tilbehør / Klassisk rabarberkompot og agurkesalat

Klassisk rabarberkompot og agurkesalat

Her er opskriften på den klassiske rabarberkompot og agurkesalat. Dette fungerer perfekt som tilbehør til helstegt kylling. Opskriften her rækker til 4 personer.

Ingredienser

Agurkesalat

1 agurk
2 tsk fint salt
1 dl lager eddike
2 dl vand
2-3 spsk sukker
Friskkværnet peber

Rabarberkompot

250 g rensede rabarber
75 g sukker
Korn af 1/2 stang vanilje

Sådan laver du rabarberkompot og agurkesalat

Agurkesalat

Skær agurken i tynde skiver med en kniv, eller på et mandolinjern. Kom agurkeskiverne i en skål og drys med salt. Lad dem stå ca. 20 minutter. Skyl agurkerne fri for salt.

Rør eddike, vand og sukker sammen og vend med agurkeskiverne. Lad agurkesalaten trække smag så længe som muligt. Kværn peber over agurkerne.

Rabarberkompot

Skær rabarberne i små stykker á ca. 1-2 cm. Kom rabarber, sukker, vaniljekorn og stang i en gryde og kog ved svag varme i ca. 10 minnutter. Tag vaniljestangen op og afkøl kompotten.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind