Her er en opskrift på et ris- og oksekødsfad, som kan laves i mikroovnen. Opskriften er beregnet til 3 personer.
Ingredienser
2 dl ris til løse ris
1 gulerod i terninger
1 skive rodselleri i terninger
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
250 g hakket oksekød
1/4 tsk karry
1/4 tsk salt
1 lille dåse champignon (ca. 180 g)
2 dl vand
1 dåse flåede tomater (400 g)
½ dl reven ost
Fremgangsmåde
Kom ris, gulerod, selleri, løg og hvidløg i et bredt fad. Smuldre det hakkede oksekød over grønsagerne. Drys karry og salt på. Tilsæt champignonvæde, vand og tomater. Læg låg på.
Kog i 10 (12) minutter ved 650 (500) watt. Rør rundt. Kog videre i 8 minutter ved 400 watt. Når risene er møre fordeles champignon og ost over retten.
Retten stilles atter i ovnen i 1 minut ved 650 (500) watt.
Skriv et svar