• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Temaer / Mikroovn / Ris- og oksekødsfad lavet i mikroovn

Ris- og oksekødsfad lavet i mikroovn

Her er en opskrift på et ris- og oksekødsfad, som kan laves i mikroovnen. Opskriften er beregnet til 3 personer.

Ingredienser

2 dl ris til løse ris
1 gulerod i terninger
1 skive rodselleri i terninger
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
250 g hakket oksekød
1/4 tsk karry
1/4 tsk salt
1 lille dåse champignon (ca. 180 g)
2 dl vand
1 dåse flåede tomater (400 g)
½ dl reven ost

Fremgangsmåde

Kom ris, gulerod, selleri, løg og hvidløg i et bredt fad. Smuldre det hakkede oksekød over grønsagerne. Drys karry og salt på. Tilsæt champignonvæde, vand og tomater. Læg låg på.

Kog i 10 (12) minutter ved 650 (500) watt. Rør rundt. Kog videre i 8 minutter ved 400 watt. Når risene er møre fordeles champignon og ost over retten.

Retten stilles atter i ovnen i 1 minut ved 650 (500) watt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind