• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Temaer / Mikroovn / Revelsben

Revelsben

Her er en dejlig opskrift på nogle revelsben som kan laves i mikroovn. Opskriften giver 2-3 portioner. Ovntiden på denne opskrift er ca. 15-16 minutter.

Revelsben bliver saftigt og godt i mikrobølgeovn. Men det som sætter prikken over i’et er at sætte revelsbenet under grillen i ovnen umiddelbart efter kogning i mikrobølgeovnen.

Revelsbenet kan også skæres i skiver, skær mellem benene og steges eller brunes på stegepande.

Ingredienser

700 g revelsben
1/2 dl vand

Krydderblanding 1

1 spsk sød sennep
1 knsp ingefær
1 knsp stødte nelliker
peber

Krydderblanding 2

2 tsk sojasauce
1 knsp ingefær
1 tsk knust rosmarin
1 knsp peber

Sådan laver du revelsben i mikroovn

Rids fedtknaten og gnid den med en af krydderiblandingerne. Lad eventuelt kødet trække køligt til dagen efter.

Sæt mikrobølgeovnstermometer i kødstykket. Læg det med benene nedad i et fad med lave kanter og hæld vand ved. Læg et stykke smørrebrødspapir over fadet.

Kog ved 650 (500) watt i 5 (6,5) minutter. Reducer effekten til 300 watt og kog videre i ca. 10 minutter, eller til termometret viser ca. 70 grader.

Lad revelsbenet stå i ca. 10 minutter, før det skæres i skiver efter benene.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind