• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Temaer / Mikroovn / Ostefondue tilberedt i mikroovn

Ostefondue tilberedt i mikroovn

Her er en opskrift på en god ostefondue lavet i mikrobølgeovnen. Opskriften er beregnet til 3 personer.

Ingredienser

1 fed hvidløg
150 g emmentalerost
150 cheddarost
½ spsk kartoffelmel
3/4 dl vand
3/4 dl tør hvidvin
1 spsk kirsch (kan udelades)
Groftkværnet peber
Lidt reven muskat

Fremgangsmåde

Pil og pres hvidløget. Riv osten. Bland hvidløg, ost, kartoffelmel, vand og vin i et ildfast fad.

Kog i 3-4 minutter ved 500 watt. Rør rundt hvert minut. Afbryd kogningen, når osten er smeltet, og det bobler. Smag til med kirsch, salt, peber og muskat.

Server fonduen nylavet. Sæt fadet over et fondueblus på bordet. Skær et daggammelt franskbrød i terninger. Hver tager nu et stykke brød på fonduegaflen og dypper det i fonduen. Før brødet langs fadets bund, så det stadig røres op i fonduen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind