Kylling i creme fraiche kan tilberedes i mikrobølgeovnen. Denne opskrift er beregnet til 3 personer.
Ingredienser
1 kylling (800 g)
1 dåse champignonskiver (ca. 180 g)
½ tsk salt
Peber
1/3 tsk estragon
½ bdt persille
1½ dl creme fraiche
Fremgangsmåde
Del kyllingen i 8 stykker. Læg dem med de tyndeste dele ind mod midten i et bredt fad. Hæld champignonvæden over. Læg låg på.
Kog retten i 20 minutter ved 500 watt. Tilsæt champignon og drys med salt, peber, estragon og fintklippet persille. Hæld creme fraiche ved. Kog videre under låg i 6 minutter ved 400 watt. Lad retten hvile i 5 minutter og rør rundt.
Server retten med kartofler og letkogte grønsager. Grønsagerne kan koges i ovnen efter at kyllingen er taget ud. Kartoflerne koges på komfuret, mens kyllingeretten laves.
Husk at dreje fadet nogle gange under kogningen, så alt bliver jævnt varmt.
Skriv et svar