Denne ret med kartofler og hakket oksekød kan laves hurtigt i mikroovn. Retten er beregnet til 3 personer.
Ingredienser
500 g kartofler
1 hakket løg
1 fed hvidløg
250 g hakket oksekød
½ tsk basilikum
Salt og peber
2½ dl grofthakkede tomater
½ dl reven ost
Ovntiden er ca. 16 eller 19 minutter (alt efter valgt effekt)
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Læg kartoflerne i en bred skål. Fordel løg og presset hvidløg over. Smuldre kødet over. Drys med basilikum, salt og peber. Hæld tomaterne ved. Læg låg på.
Kog i 13 (eller 16 minutter) ved 650 (500) watt, til kartoflerne er næsten møre.
Drys reven ost over og kog videre ved 400 watt i minutter.
Server retten med råkostsalat.
Tip: Du kan tilsætte pølseskiver sammen med mælk og ost. Forlæng da kogetiden med 5 minutter.
Skriv et svar