Her er en lille frokost ret, som er nem og hurtig at lave. Den kan også sagtens tages med i en bøtte som madpakke.
Til 4 personer.
Ingredienser:
200g kogt torskerogn i dåse
1 grøn peberfrugt
2 stilke blegselleri
lidt karse til pynt
Dressing:
1½ dl creme fraiche
1 tsk karry
½ tsk salt
½ tsk peber
Fremgangsmåde:
1) Pil evt. hinder af torskerognen først. Mos derefter torskerognen. Brug f.eks. en gaffel.
2) Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Pas på ikke at få de hvide kerner med, da de smager bittert.
3) Skær blegsellerien i tynde strimler.
4) Kom nu torskerognen i en skål, sammen med blegsellerien og peberfrugten. Bland det hele godt sammen.
5) I en anden lille skål, rører du creme fraichen sammen med karryen. Kom så salt og peber i. Smag dig frem til den rette blanding som du gerne vil have det.
6) Hæld nu dressingen over torskerognssalaten og vend det forsigtigt sammen. Pynt med karsen ovenpå.
Skriv et svar