En af de mest kendte børneretter er spaghetti med kødsauce. Her er opskriften.
Til 4 personer.
Ingredienser:
200 g spaghetti
2 liter vand
2 tsk salt
1-2 løg
250 g hakket oksekød
20 g smør eller margarine
2 dl tomatpuré
1/4 tsk oregano
1 tsk salt
1 tsk peber
Fremgangsmåde:
- Først skal vi lave saucen. Pil løgene og hak dem groft bagefter.
- Brun smørret i en gryde. Kom løgene i og brun dem let.
- Kom det hakkede oksekød i og rør rundt til det er brunet og skilt ad.
- Tilsæt tomatpuré, oregano, salt og peber og lad kødsaucen koge svagt i ca. 15 minutter.
- Imens suacen koger svagt, skal du koge spaghettien. Hæld vandet og saltet i en gryde og varm det op, så det koger.
- Når vandet koger, lægges spaghettien ned i vandet. Rør rundt med en gaffel, så spaghettien bliver skilt ad og alt kommer under vand.
- Lad spaghettien koge i 10-12 minutter. Hæld spaghettien i en sigte og lad vandet løbe fra.
Nu er du færdig. Servér spaghettien med kødsaucen hældt ovenpå. Kom eventuelt reven ost ovenpå, det smager godt.
Du kan også servere det med mini flütes med smør.
Skriv et svar