Her er opskriften på røræg. Opskriften rækker til 4 personer.
Ingredienser
4 æg
4 spsk mælk/fløde
salt og peber
1 spsk smør
Sådan laver du røræg
Pisk æg og mælk eller fløde og salt og peber sammen med en gaffel. Det skal ikke piskes til skum, blot slås sammen. Smelt smør på panden og hæld æggemassen på. Skru ned på lavt blus og skub æggemassen sammen efterhånden som den størkner. Vend rundt i den hele tiden og tag panden af blusset mens rørægget stadig er en anelse flydende. Det sidste størkner ved eftervarmen mens man rører i det.
niels skriver
hvor langentid skal den ha i oven
Steffen skriver
Hej Niels
Røræg skal ikke i ovnen. Du laver det enten på panden (det man også kalder scramble eggs) eller i en lille gryde.
Du rører indtil æggemassen stivner, og der går kun et par minutter ca. Så det tager ikke ret lang tid.