• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Morgenmad / Røræg

Røræg

Her er opskriften på røræg. Opskriften rækker til 4 personer.

Ingredienser

4 æg
4 spsk mælk/fløde
salt og peber
1 spsk smør

Sådan laver du røræg

Pisk æg og mælk eller fløde og salt og peber sammen med en gaffel. Det skal ikke piskes til skum, blot slås sammen. Smelt smør på panden og hæld æggemassen på. Skru ned på lavt blus og skub æggemassen sammen efterhånden som den størkner. Vend rundt i den hele tiden og tag panden af blusset mens rørægget stadig er en anelse flydende. Det sidste størkner ved eftervarmen mens man rører i det.

Kommentarer

  1. niels skriver

    8. september 2013 kl. 15:15

    hvor langentid skal den ha i oven

  2. Steffen skriver

    9. september 2013 kl. 09:18

    Hej Niels

    Røræg skal ikke i ovnen. Du laver det enten på panden (det man også kalder scramble eggs) eller i en lille gryde.
    Du rører indtil æggemassen stivner, og der går kun et par minutter ca. Så det tager ikke ret lang tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind