Her er en spændende og anderledes ret, schnitzler med sprød panering med cornflakes sammen med lun pasta og ærter. Dette er en ret som børnene vil elske.
Ingredienser
4 schnitzler (kalkun, skinke eller kalv)
3 æg
3 spsk mælk
hvedemel
salt og peber
ca. 3 dl cornflakes
250 g pasta
400 g fine frosne ærter
50 g friskrevet parmesan
1/2 dl flydende margarine
evt. friske basilikumblade
Sådan laver du sprøde fornflakes schnitzler med lun pasta og ærter
Del schnitzlerne i halve og bank dem fladere mellem to fryseposer. Brug evt. en kagerulle, hvis du mangler noget tungt at banke med.
Rør mel med salt og peber og vend schnitzlerne heri. Pisk æg og mælk sammen og knus cornflakes groft i en frysepose. Vend kødet i æggeblandingen og kom dem enkeltvis i posen med knuste cornflakes. Ryst til de er helt dækkede og steg dem gyldne og sprøde.
Kog pasta og sigt vandet fra.
Kom den flydende margarine i en gryde og lad det bruse op og blive gyldent. Tilsæt ærter og kogt pasta og rør til ærterne er tøet op. Drys med friskrevet parmesan og evt. friske basilikumblade ved servering.
Tip
Schnitzlerne kan laves af kyllingefilet. Bruger du kyllingefilet, er det smart at gøre dem halvt så tykke ved at dele dem på den lange og flade led. Så er de hurtige at stege og der er plads til mere af den gode, sprøde panering.
Skriv et svar