• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Svinekød / Sprøde cornflakes schnitzler med lun pasta og ærter

Sprøde cornflakes schnitzler med lun pasta og ærter

Her er en spændende og anderledes ret, schnitzler med sprød panering med cornflakes sammen med lun pasta og ærter. Dette er en ret som børnene vil elske.

Ingredienser

4 schnitzler (kalkun, skinke eller kalv)
3 æg
3 spsk mælk
hvedemel
salt og peber
ca. 3 dl cornflakes
250 g pasta
400 g fine frosne ærter
50 g friskrevet parmesan
1/2 dl flydende margarine
evt. friske basilikumblade

Sådan laver du sprøde fornflakes schnitzler med lun pasta og ærter

Del schnitzlerne i halve og bank dem fladere mellem to fryseposer. Brug evt. en kagerulle, hvis du mangler noget tungt at banke med.

Rør mel med salt og peber og vend schnitzlerne heri. Pisk æg og mælk sammen og knus cornflakes groft i en frysepose. Vend kødet i æggeblandingen og kom dem enkeltvis i posen med knuste cornflakes. Ryst til de er helt dækkede og steg dem gyldne og sprøde.

Kog pasta og sigt vandet fra.

Kom den flydende margarine i en gryde og lad det bruse op og blive gyldent. Tilsæt ærter og kogt pasta og rør til ærterne er tøet op. Drys med friskrevet parmesan og evt. friske basilikumblade ved servering.

Tip

Schnitzlerne kan laves af kyllingefilet. Bruger du kyllingefilet, er det smart at gøre dem halvt så tykke ved at dele dem på den lange og flade led. Så er de hurtige at stege og der er plads til mere af den gode, sprøde panering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind