• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Svinekød / Skinkeschnitzel med pancetta og kartoffelsalat

Skinkeschnitzel med pancetta og kartoffelsalat

Her er opskriften på skinkeschnitzel med pancetta og hjemmelavet kartoffelsalat. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

4 skinkeschnitzler
1 tsk knust eller fintrevet ingefær
2 knsp stødt kanel
1/2 dl olivenolie
8 salvieblade
4 skiver pancetta eller lufttørret skinke

Kartoffelsalat

600 g små kogte kartofler
2 fed knust hvidløg
2 spsk hvid balsamico
4 spsk olivenolie
1 dl hakket persille
Salt og peber

4 skiver brød
2 fed knust hvidløg
Olivenolie
4 spsk ristede pinjekerner, græskarkerner og solsikkekerner
2 store håndfulde spæde salater

Tilbehør

Brød

Sådan laver du skinkeschitzel med panceetta og hjemmelavet kartoffelsalat

Læg skinkeschnitzlerne i en marinade af ingefær, kanel, olivenolie, salt og peber og lad det trække mindst 30 min. i køleskabet.

Vend kartoflerne i knust hvidløg, balsamico, olivenolie og hakket persille. Krydr med salt og peber.

Gnid brødene med knust hvidløg og dryp med lidt olivenolie. Grill brødene til de er gyldne og sprøde og skær dem i tern.

Læg et par salvieblade på hver skinkeschnitzel og læg pancettaen ovenpå.

Grill skinkeschnitzlerne 2-3 minutter på hver side. Drys kartoflerne med brødtern, kerner og salat og server salaten til kødet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind