Her er en dejlig forårsret med koteletter. Koteletter i fad med kokosmælk serveres med ris og opskriften her passer til 4 personer.
Ingredienser
4 svinekoteletter uden svær og ben
4 tsk karry
Salt og peber
2 spsk olivenolie
1 løg
1 fed hvidløg
250 g champignon
1 bundt grønne asparges (ca. 500 gram)
100 g sukkerærter
1 dåse kokosmælk
50 g rosiner
50 g peanuts
1 bundt friske koriander
Tilbehør
Kogte basmatiris og mango chutney
(istedet for ris kan du også bruge nudler)
Sådan laver du koteletter i fad med kokosmælk
Tænd ovnen på 200 grader.
Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider og læg dem i et fad. Skær løget i tynde ringe. Rens champignon og skær dem i skiver.
Knæk den nederste træede ende af aspargesene og skær dem i snitter. Snit sukkerærter.
Varm resten af olien på panden. Tilsæt karry og svits løg og champignon et par minutter sammen med presset hvidløg.
Tilsæt asparges, sukkerærter og kokosmælk og kog op. Fordel grønsager og kokosmælk over koteletterne.
Stil fadet i ovnen i ca. 10 minutter til kødet er mørt. Tag fadet ud og drys med rosiner, peanuts og koriander.
Servér retten med kogte ris og mango chutney.
Skriv et svar