• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Suppe / Spansk suppe

Spansk suppe

Her er opskriften på en spansk suppe. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

1 finthakket løg
2 store, flåede, hakkede tomater
2 spsk olivenolie
1-2 fed knust hvidløg (brug hvidløgspresser)
1 laurbærblad
2 spsk finthakket kogt skinke
2 spsk finthakket persille
60 g langkornede ris
½ dl hvidvin
1 knsp safran
½ tsk citronsaft
3/4 l bouillon (klar suppe terning)
8 dybfrosne jomfruhummerhaler
8 kogte blåmuslinger (fra dåse)
1 hårdkogt æg, finthakket
Finthakkede pebermynteblade (kan undværes)

Fremgangsmåde

Olien varmes op på en pande og løg, hvidløg og laurbærblad koges heri i ca. 5 minutter ved svag varme, så kommes skinke, tomater og persille i, varmen skrues lidt op, og det hele koges endnu 5 minutter under stadig omrøring.

Risene, hvidvinen, safran og citronsaft sættes over med bouillonen og koges ved svag varme, under låg, i ca. 15 minutter, så kommes grønsagsblandingen fra panden i og til sidst jomfruhummerhalerne og muslingerne, og suppen koges endnu 3-5 minutter, til alt er gennemvarmt.

Lige inden serveringen drysses det hårdkogte æg og pebermyntebladene over suppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind