• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Suppe / Blomkålssuppe med radiser og purløg

Blomkålssuppe med radiser og purløg

Her er en dejlig opskrift på blomkålssuppe med radiser og purløg. Opskriften kan laves på ca. 25 min. og rækker til 4 personer.

Ingredienser

1 blomkål
Rapsolie
Havsalt
2 dl varm mælk
1 spsk. piskefløde
Friskkværnet sort peber
1 bdt. purløg
1 bdt. radiser

Tilbehør

Godt rugbrød (dryp eventuelt med olie, smør med hvidløg, og rist brødet)

Fremgangsmåde

Skær kålen groft. Kom den i en gryde, dryp med lidt olie, og drys med lidt salt. Hæld en liter kogende vand over, og lad kålen koge mør i 10 minutter.

Blend suppen med mælk, fløde og 1 spsk. rapsolie. Smag til med salt og peber.

Gør radiserne i stand, og skær dem i fine skiver. Klip purløgene tæt.

Anret suppen i varme suppeskåle eller glas, og kom radiseskiver og klippet purløg på toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind